Paradox pe piata imobiliara

Analizele realizate de www.imobiliare.ro si www.vreaucredit.ro arata ca interesul romanilor pentru domeniul imobiliar nu a scazut, in ciuda reducerii numarului de tranzactii incheiate. Nevoia de proprietati imobiliare in Romania nu este inca satisfacuta, cererea continuand sa existe. In perioada care urmeaza, potentialii clienti vor pune un accent mult mai mare pe etapa de informare, acordandu-si mai mult timp pana la luarea deciziei finale de achizitie. Paradoxal, in aceasta perioada cand se pare ca tranzactiile imobiliare au inghetat, traficul www.imobiliare.ro continua sa creasca. De altfel, am depasit recordul de vizitatori in aceasta toamna, in plina perioada de criza, semn ca exista in continuare un real interes al potentialilor clienti pentru piata imobiliara. Agentiile care lucreaza in mod serios, au acum ocazia sa se detaseze, subliniaza Adrian Erimescu, director general www.imobiliare.ro.

Chandigarh

Chandigarh, capitala comun a doua state, nu poate fi de rangul oraselor din India, dar potentialul pe care-l poarta in ceea ce priveste pietele rezidentiale si comerciale este imensa. Aceasta structura frumos planificata de Le Corbusier a facut dezvoltarea infrastructurii substantiala de la crearea sa. Adauga la acestea, drumurile ordonate si imprejurimile de avengura, ceea ce veti obtine este un oras in care merita sa traiesti. Spre deosebire de alte zone metropolitane din nord, cum ar fi Delhi si Gurgaon, care sunt cunoscute mai mult pentru explozia populatiei si saturatiei in ceea ce priveste domeniul imobiliar, acest orasul are inca un anumita scop atat pentru constructia orizontala cat si verticala.

Investitii cu risc ridicat

Investitii cu risc ridicat

A sti daca te poti ocupa de mediul, uneori stresant si cu investitii cu risc ridicat, in domeniul imobiliar sau in altul, te poate ajuta sa faci alegerile corecte in investitii imobiliare. Nu are nici un rost sa optezi pentru un portofoliu de investitii imobiliare cu risc mai mare, daca nu ai stomac pentru stresul care-l insoteste. De fapt, daca iei in considerare faptul ca, investitiile riscante sunt stresante, probabil, ca nu sunt pentru tine! Daca preferi alegeri mai sigure, in domeniul imobiliarelor, alege doar proprietati in zonele stabile, unde veniturile din inchiriere si cresterea constanta este asigurata.