Bunuri imobiliaree

Bunuri imobiliaree

Achizitionarea de bunuri imobiliare asociate scopurilor comerciale este mult diferita fata de a cumpara o casa. Cititi in continuare pentru a descoperi strategii cu privire la modul de a iesi in fata in piata imobiliara comerciala. Daca urmeaza sa includeti utilitati in chiria locatarului dumneavoastra, asigurati-va ca aceti cunostinte reale despre costul acestor utilitati, inainte de stabilirea valorii de inchiriere. Aceasta poate fi uneori usor subestimata, mai ales in ceea ce priveste costurile de caldura in timpul iernii sau pentru aer conditionat vara. Facturile de apa pot varia, de asemenea, in functie de zona. Avand o imagine exacta a utilitatilor, puteti sa va feriti de estimarea gresita a preturilor proprietatilor dumneavoastra. Cand incepeti sa faceti publicitate prin intermediul unui site web, trebuie sa intelegeti ca aveti o cantitate foarte scurta de timp pentru a prinde atentia vizitatorilor. In cazul in care continutul dvs. nu este focalizat, veti pierde instantaneu mii de potentiali cumparatori. Asigurati-va ca site-ul dvs. este concentrat daca doriti sa castigati clienti.

Investitii comerciale

Daca sunteti un investitor comercial, dezvoltator sau cautati o premisa pentru afaceri, atunci sfatul in vederea incheierii afacerii corecte este critic. Agentii de proprietate comerciala va pot ajuta sa va concentrati pe nevoile voastre, in timp ce asigurati un management continuu al mediului de lucru si timp. Serviciile de proprietate comerciala includ servicii de proprietar si chirias, de management al proprietatii, evaluari, leasing si achizitie, precum si consiliere cu privire la investitii si dezvoltare. Agentii de proprietate comerciala ofera consultanta vasta si de specialitate pentru intreprinderi, pe o gama larga de aspecte abordate in mod obisnuit de catre proprietari si chiriasi. Exemple de servicii disponibile sunt: furnizarea de consiliere pre leasing cu scopul de a discuta despre chirii, impactul potential asupra veniturilor si a obligatiilor de leasing, rapoarte de expertiza pentru persoanele implicate in litigii de valoare de proprietate sau a altor probleme de proprietate, etc.

Segmentul imobiliar comercial

Piata imobiliara din Romania isi continua dezvoltarea pregatindu-se sa intre in randul pietelor mature. Oferta va continua sa creasca, iar cererea va evolua si ea, chiar daca ritmul va fi mai putin accelerat decat pana in prezent. Pretentiile clientilor finali vor creste. Se vor pune in balanta si se vor analiza avantajele si dezavantajele care tin de amplasament, dotari si echipamente, finisaje, accesul la diferite facilitati. Va fi nevoie de mai mult timp pana la luarea deciziei finale de achizitie. In acest context, este cert ca rolul portalurilor imobiliare va fi determinant. Acestea vor ocupa un loc esential in etapa de cautare a cat mai multor informatii relevante despre proprietatile sau proiectele imobiliare vizate de catre clientii finali, companii sau persoane fizice.