Casa pe plaja

Casa pe plaja

Cu interminabile mile de coasta curate, Orange County este paradisul iubitorilor de plaja. Case cu vedere la ocean, in domenii cum ar fi Laguna si Newport Beach sunt proprietatile de vis pentru multi cumparatori. Cumpararea unei proprietati la malul marii poate fi primul pas in a te bucura de un stil de viata luxos si activ. Poti sa te uiti cu incantare la plaja din propria curte, ascultand valurile si sunetele pasarilor si vizionand oceanul schimbator pe tot parcursul anului. Dar exista mai multi factori importanti de luat in considerare inainte de solutionarea unei case pe plaja in Orange County. Orice casa care este aproape de ocean este considerata a fi o proprietate premium. Daca bugetul este un aspect important, poate doriti sa luati in considerare o proprietate off beach. Proprietatile fara plaja ofera de multe ori vedere la plaja de la o punte superioara sau fereastra. Dar aceste proprietati necesita o scurta plimbare pana la plaja reala si nu pot veni cu acces frontal la ocean.

Piata imobiliara din India

Exista numeroase moduri de a investii, dar atunci cand vine vorba de investitii pe termen lung cu rate mai ridicate ale dobanzilor, totul ar fi in favoarea pietei imobiliare. Economia indiana a cunoscut o perioada de crestere mare in cursul ultimilor 10 ani, astfel si dezvoltarea industriei imobiliare. Terenul indian a fost mult favorizat de catre dealerii de afaceri locale si straine, care doresc sa se aventureze in afaceri imobiliare. Site-uri bune, scenice, s-au adaugat la avantajul pentru marile capetenii care au creat o nisa pentru ei insisi in industria de imobiliare. In conformitate cu rapoartele recente ale guvernului national, contul indian al pietei imobiliare este estimat la aproximativ 11% din PIB-ul total. Ignorand recentul declin din cauza crizei economice globale, tara a fost considerata intotdeauna un loc favorabil pentru investitorii in cautare de oportunitati de afaceri cu profituri asigurate.

Chicago Real Estate

Intr-un sondaj de CFO imobiliare si controlori senior efectuate de la Chicago pe baza de firma de consultanta financiara Grant Thornton LLP, doar 12 la suta a declarat ca firma lor va creste angajarea in urmatoarele sase luni si aproape doua treimi, 63 la suta, planul de a reduce bonusurile. Companiile imobiliare sunt, de asemenea, reducerea beneficiilor de sanatate, 401K beneficii, si optiuni pe actiuni. Firme de imobiliare sunt tunderea grasime, chiar in timp ce piata imobiliara continua sa dea semne de ameliorare. Companii de Real Estate, potrivit sondajului realizat de Grat Thornton LLP sunt mai preocupati de costul de beneficiile angajatilor. In timp ce piata de la Chicago Real Estate se imbunatateste, aceste cifre ilustreaza o contradictie extrema in industria de imobiliare. In timp ce companiile imobiliare ramane optimist cu privire la viitorul industriei lor, masuri de reducere a costurilor reflecta un pesimism distinct in propria industrie.