Piata imobiliara

Vanzarile apartamentelor. Piata imobiliara este in crestere, tot mai multi tineri sunt interesati sa isi cumpere un apartament sau o casa. Pe cand sansele de a gasi un apartament care sa nu fie situat departe de centru sau la periferie sunt mici, cea mai buna solutie ramane achizitionarea unui apartament, intr-un bloc vechi sau nou.

Piata vanzarilor imobiliare

Piata vanzarilor imobiliare. Preturile medii cerute de proprietarii de locuinte din Bucuresti au continuat sa scada si in acest an, potrivit datelor site-urilor imobiliare, care au calculat insa procentaje diferite pentru reduceri, unele de 1-2,1%, iar altele de 4-8%.

O afacere profitabila

Imobiliare de inchiriat in regim hotelier. In capitala si orasele mari, aceasta este cu siguranta cea mai profitabila situatie. In capitala in special, ai sanse mult mai bune pentru ca principala piata de clienti este cea business. Oamenii de afaceri ce calatoresc des sunt deja satui de camerele de hotel identice. Cu toate ca inchirierea in regim hotelier este o afacere ce iti va aduce in mod cert profit, si aceasta trebuie facuta intr-un mod legal si sigur, ceea ce inseamna ca nu-ti vei putea inchiria proprietatea pur si simplu “la negru” mai ales ca o buna parte din viitoarea clientela va fi compusa din oameni de afaceri sau persoane juridice ce vor solicita mai mult ca sigur o dovada a cheltuielilor de cazare.