Revenirea pietei imobiliare

Revenirea pietei imobiliare

Cel mai bun semnal al revenirii pietei imobiliare este dat de interesul manifestat atat de investitorii noi pe piata din Romania, cat si de revenirea celor care aveau proiecte la noi in tara si care, in ultima perioada. Ne asteptam in perioada urmatoare la o crestere a stocului de proprietati pe toate sectoarele pietei imobiliare.

Profituri mai mari

Profituri mai mari

Cu toate ca inchirierea in regim hotelier este o afacere ca iti va aduce in mod cert profit, si aceasta trebuie facuta intr-un mod legal si sigur, ceea ce inseamna ca nu-ti vei putea inchiria proprietatea pur si simplu “la negru” mai ales ca o buna parte din viitoarea clientela va fi compusa din oameni de afaceri sau persoane juridice ce vor solicita mai mult ca sigur o dovada a cheltuielilor de cazare.

Venituri mai mari

Oamenii de afaceri ce calatoresc des sunt deja satui de camere de hotel identice. Cu toate ca inchirierea in regim hotelier este o afacere ca iti va aduce in mod cert profit, si aceasta trebuie facuta intr-un mod legal si sigur, ceea ce inseamna ca nu-ti vei putea inchiria proprietatea pur si simplu “la negru”mai ales ca o buna parte din viitoarea clientela va fi compusa din oameni de afaceri sau persoane juridice ce vor solicita mai mult ca sigur o dovada a cheltuielilor de cazare.