Imobiliare regim hotelier

Imobiliare regim hotelier

Tip regim hotelier. In capitala si orasele mari, turistice, aceasta este cu siguranta cea mai profitabila situatie. In capitala in special, ai sanse mult mai bune pentru ca principala piata de clienti este cea business. Oamenii de afaceri ce calatoresc des sunt deja satui de camere de hotel identice. Cu toate ca inchirierea in regim hotelier este o afacere ca iti va aduce in mod cert profit, si aceasta trebuie facuta intr-un mod legal si sigur.

Diferente case lemn si cele clasice

Diferente case lemn si cele clasice

Diferenta dintre o casa de lemn si o casa clasica, o reprezinta stalpii, grinzile si peretii, care la una sunt de lemn si la cealalta sunt de beton armat si caramida sau bca, in rest, izolatia exterioara este aceeasi, finisajele interioare sunt aceleasi, instalatiile sunt aceleasi, acoperisul este acelasi.

Vanzari terenuri

Vanzari terenuri

Vanzari terenuri. Cu cat oamenii inainteaza in varsta, cu atat isi doresc sa se retraga in locuri linistite pentru a scapa de aglomeratia oraselor. Achizitionarea de terenuri in zone apopiate oraselor pentru construirea de case este cea mai aleasa optiune de catre acestia.